scheren-in-de-trein

VIDEO: Man scheert zich in de trein met scheerschuim en al!

Het is elke maandag weer een verschrikking om goed verzorgd op je werk te verschijnen. Na een weekend vol biertjes, nog meer biertjes en uitbrak-babes haast jij je vroeg in de ochtend om op tijd het huis te verlaten. Dat jij niet de enige bent die hier last van heeft, bewijst deze Amerikaan. Een twitteraar merkte ’s ochtends in de trein in New Jersey op dat de man naast zich aan het scheren was! Misschien had hij te weinig tijd thuis, maar opmerkelijk is het wel. In alle rust is de beste man in de weer met scheerschuim en -mesjes. Zelfs na afloop is hij op zoek naar een wastafel om de restjes af te spoelen.

Scheren in de trein

En voor de liefhebber nog de YouTube versie (maar dezelfde beelden).

https://www.youtube.com/watch?v=kVUrh-3IOi0

De twitteraar was duidelijk van zijn stuk, want hij kon moeilijk bevatten wat hij had gezien. En de kijkers ook niet, want binnen drie dagen werd de video bijna drie miljoen keer bekeken!

Jezelf scheren in de trein is minstens opmerkelijk te noemen, maar het kan nog veel gekker! Zo nam iemand ontslag door een champagnefles leeg te spuiten op het bureau van zijn baas. Voor de kijker leuk om te zien, maar doe dit aub nooit na!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: