paragliden-video-ongeluk

VIDEO: man gaat voor het eerst paragliden en belandt in een dodemansrit

Met een hartslag van 8000 heeft YouTuber Chris Gursky de dood in de ogen gekeken. Op de eerste dag van zijn vakantie in Zwitserland besloot Chris voor het eerst in zijn leven te paragliden over de uitgestrekte landschappen. Prima idee, ware het niet dat hij verkeerd was gezekerd! Wat volgde was een gevecht om zo lang mogelijk vast te houden aan de ijzeren balk, op een hoogte van vele tientallen meters.

Gelukkig is Chris in staat om het na te vertellen. Het enige wat hij hieraan overhield was een aluminium plaat in zijn linkerhand, vastgezet met zeven schroeven. Na één dag in het ziekenhuis keerde hij weer huiswaarts.

Omdat wij dit artikel toch nog met een vrolijke noot willen afsluiten, plaatsen we hier nog snel een linkje naar hoe het ook kan. Deze paraglider slaagt er namelijk in om uit de lucht een ijskoud pilsje te pakken én te nuttigen! Veel leukere beelden dan dit meeslepende fragment.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: