juichen-lozano-gutierrez-dragonball

Juichen PSV’ers Lozano en Gutierrez weer zo apart in de Champions League?

Het grote moment is daar voor PSV. Dinsdagavond maken de Eindhovenaren na een jaartje afwezigheid hun rentree in de Champions League. En hoe! De ploeg van trainer Mark van Bommel heeft te maken met de ‘poule des doods’ door FC Barcelona, Tottenham Hotspur en Internazionale te loten. Maar, zoals de voetbalwijsheden luiden, ‘de bal is rond, het is elf tegen elf en het kan alle kanten op’.

Lees ook: hoe deden Ajax en Twente het in 2011 in de Champions League?

De kans dat dit vanavond in Spanje tegen het Barcelona van Messi en co. gebeurt is helaas bijzonder klein. Als er echter iemand is die het verschil voor PSV kan maken, dan is het Hirving Lozano wel. De rappe Mexicaan is dit seizoen wederom belangrijk en heeft nu met de nieuwste aankoop Erick Gutierrez zijn beste vriend in de selectie zitten. Vooral de manier waarop de Mexicanen bij een goal juichen tekent hun sterke band.

Juichen Lozano en Gutierrez

Afgelopen zaterdag maakte de Eredivisie voor het eerst kennis met het PSV-duo Hirving Lozano-Erick Gutierrez. Tegen ADO Den Haag werd het liefst 0-7. Beide spelers waren in dat duel trefzeker, maar de manier waarop de eerste goal van Gutierrez werd gevierd was op zijn minst opmerkelijk te noemen. Beide spelers namen hierbij een pose aan die voor supporter onbegrijpelijk was, maar waarbij het hart van elke anime-liefhebber op hol slaat.

Dragon Ball

De manier van juichen is – zoals hierboven te zien is – afkomstig van de Dragon Ball-serie. Deze is al sinds de jaren ’80 te zien en is nog altijd behoorlijk populair. Waar bij PSV ‘Chucky’ (Lozano) en ‘Guti’ (Gutierrez) dit doen, is het bij de Dragon Ball-serie een bekend fenomeen. Hopelijk brengt dit vanavond geluk in Camp Nou, als één van de twee doelman Marc-André Ter Stegen weet af te troeven.

lozano-gutierrez-psv-juichen

Bron beeld: Twitter PSV

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: