Conor-McGregor-Floyd-Wayweather-kaarten

Zo ben jij aanwezig bij het gevecht tussen McGregor en Mayweather

Over iets meer dan een maand (26 augustus) is het zover. Dan vindt het ‘gevecht van de eeuw’ in de bokswereld plaats tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather. Een Ierse MMA-fighter tegenover een voormalig Amerikaanse bokser die voor één keer terug de ring instapt. Samen laten zij de wereld zien wie van deze twee de grootste vechter van hun generatie is. Een partij waar we allebei wel bij willen zijn, ondanks dat het helemaal in Las Vegas plaatsvindt. Over de kaartverkoop was lange tijd niets bekend, tot vandaag.

Kaarten kopen

24 juli, zes uur ’s avonds Nederlandse tijd. Dan is het moment om als een idioot kaarten te bestellen voor de strijd tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather. En wie daar naartoe wil, moet ook een goed gevulde portemonnee hebben. Je moet niet alleen vliegtickets naar Las Vegas kopen, maar ook een flinke som geld neerleggen om in het stadion te zijn. De prijzen verschillen namelijk van 500 tot 7.500 dollar! Wil je dicht bij de ring zitten/staan? Dan wordt het nóg duurder, namelijk zo’n 10.000 dollar.

Om ervoor te zorgen dat je niet wordt opgelicht wordt er samengewerkt met Ticketmaster Verified Fan. Via die site krijg je een unieke code, waardoor je een maximum van twee kaarten kunt bestellen.

Rico Verhoeven vs Badr Hari

Het is trouwens niet de eerste keer dat in Amerika een soortgelijk gevecht plaatsvindt. Op 2 mei 2015 vocht Floyd Mayweather eerder een ‘gevecht van de eeuw’. Die sloot hij winnend af tegen de Filipijnse Manny Pacquiao.

Ook in Nederland hebben we niet lang geleden onze eigen titanenstrijd gehad. Toen was het Rico Verhoeven die samen met Badr Hari de ring instapte om Nederland te laten zien wie de allerbeste was. Dat gevecht werd gewonnen door Verhoeven, nadat in de tweede ronde Badr Hari een blessure (spierscheuring bij zijn elleboog) opliep.

Bron: Hypebeast

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags:

One comment

Comments are closed.