gekste-huisregels-stundenten

WTF! Vrouw zoekt met bizarre regels huisgenootje van de hel

Kijk jij nooit series in je kamer, ben je tijdens werkuren nooit thuis en woon jij het liefst in een allesbehalve sociaal huis? Dan ben jij het perfecte huisgenootje voor deze Engelse vrouw in Londen. Om in haar flat aan Finsbury Park te wonen moet je aan een wensenlijstje voldoen waar een paard de hik van krijgt. Zelf zegt ze dat “ze alvast wat dingetjes duidelijk wil hebben.” Dat het een document is wat langer is dan de troonrede zag niemand echter aankomen. Het ging niet voor niets het hele internet over, want je vindt er de gekste eisen voor een geschikte huisgenoot.

In deze tweet werd er een boekje opengedaan over de gekste eisen die de persoon in kwestie stelt.

Bizarre eisen huisgenoot

Voor wie de tweet niet heeft geopend (en met zoveel tekst nemen we het je niet kwalijk) is hier een korte samenvatting van dit gigantische manifest. Het begint al direct met de eis dat je doordeweeks tussen negen en vijf niet welkom bent in je eigen huis… De reden? Ze werkt zelf thuis en heeft absoluut geen behoefte aan studenten die na een dag college op de bank hangen. Het is het begin van een lijstje dat steeds gekker lijkt te worden. We zetten in korte punten onder elkaar wat er nog meer van je gevraagd wordt.

  • Je mag niet tussen half negen ’s ochtend en elf uur ’s avonds koken.
  • Er mag niet geluid uit je kamer komen. Bellen en skypen is dus niet toegestaan en films en series kijk je (in stilte) met een koptelefoon op.
  • Ben je het type dat om de paar minuten naar de wc moet? Dan ben je ook niet welkom.
  • “Als je alles uit blik eet en bier drinkt, ben je niet mijn huisgenootje. Ik heb liever iemand met meer levenservaring.”
  • Maar sta je lang achter de pannen en hou je van koken en bakken, dan ben je óók niet haar ideale persoon.
  • Je mag slechts af en toe iemand uitnodigen.
  • Knoop goed in je oren dat dit geen sociaal huis is. In principe heeft niemand namelijk tijd voor leuke activiteiten. Wel moet je aardig voor elkaar blijven.
  • Thuischillers zijn absoluut niet welkom! “Daarom moet je een fulltime baan hebben. Het liefst moet je daarnaast nog een uitgebreid sociaal leven hebben, zodat je hier zo min mogelijk bent.”

Plot twist

Je zou dus denken dat je hier met de duivel te maken hebt, maar niets is minder waar. De dame in kwestie omschrijft zichzelf namelijk als “makkelijk in de omgang” en haar levensmotto is “leven en laten leven”. Dan verblijven wij nog liever in dit glazen huis in de middle of nowhere in Californië.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: