dumpert-top-200-zoveel-bier

Wat wordt jouw favoriete viral tijdens de Dumpert Top 2000?

“Yannick en ik willen heel graag een idee pitchen. Is het niet een briljant idee, dat vanaf volgend jaar de ‘Dumpert Top 2000’ komt? Dat iedereen zijn twintig lievelingsfilmpjes inlevert. Dan ga je gewoon aftellen naar het nieuwe jaar, met ook op nummer één iets als ‘vroeger, toen was het pas keiglad’. Dit moet gebeuren, dit moet er komen en ik wil dat iedereen dit ook wil.” Het zijn de woorden van de jongens van Rundfunk in 2017 en nu lijkt het werkelijkheid te worden.

Op Instagram kondigt één van de populairste websites van Nederland aan dat er een dergelijke lijst in de maak is.

Dumpert Top 2000

Wij, de kijkers, mogen dus vanaf 5 december bepalen welke virals de Dumpert Top 2000, 5000 of Top Zoveel halen. Denk hierbij aan alle video’s die je de afgelopen jaren hebt gezien. Is het niet een los filmpje op de site zelf, dan is het wel via Dumpertreeten met Sylvana IJsselmuiden of één van de vele compilaties van ‘internetgekkies’.

Waar kun je stemmen voor de Dumpert Top 2000? Via de website dumpert.nl/stem kun je vanaf 5 december jouw lijst inleveren en dan kom je er in aanloop naar het nieuwe jaar achter of jouw favoriet erbij zit!

Leukste virals

Het zou bijna onbeschoft zijn als we niet af zouden sluiten met een paar legendarische voorbeelden! Daarom heeft Vrijmibro een paar voorbeelden onder elkaar gezet van virals waar we op Dumpert geen genoeg van kunnen krijgen.

Hé, jullie spelen met mijn privé!!

Ha, bier!

Dat kan nog korter

BIEM!!

Jeroen, niet doen!!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: