Uniek-CV-maken-LEGO

CV maken als een baas doe je met LEGO

Aan een fatsoenlijke baan komen is vandaag de dag een zware opgave. Voor pas afgestudeerden is het lastig om werk voor hun niveau te vinden en in bepaalde sectoren is er zoveel meer aanbod dan vraag, dat het bijna zielig wordt. Maar dat betekent niet dat je bij de pakken neer moet zitten. In plaats daarvan is het tijd om de handschoen op te pakken en jezelf in de schijnwerpers te zetten. En dat begint allemaal bij je CV. Tuurlijk, je kunt ook als tiener al naam maken door op een open dag bij het Twitter-account de show te stelen, maar dat is niet voor iedereen weggelegd.

De kunst is dus om een CV op te sturen waar je u tegen zegt. Iemand die dit als een ultieme baas heeft gedaan in Andy Morris. Hij heeft geen papiertje opgestuurd, maar een LEGO-poppetje. En zeg nou zelfs, daar wordt je als werkgever al direct een stuk vrolijker van! Andy gaat hier echter all the way. Verpakking, handleiding, de tekst “I also look awesome as a plastic toy“. Er is geen twijfel mogelijk, dit is het meest briljante CV ooit!

Uniek-CV-maken-LEGO

Uniek-CV-maken-LEGO

Uniek-CV-maken-LEGO

Uniek-CV-maken-LEGO

Bron: Andy Morris

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

One comment

Comments are closed.