Tim-Hofman-Boos-kijken-kaakslag

Bekijk hier de beruchte #Boos-aflevering van Tim Hofman en Ton Hendriks

Het is zover. Na alle ophef rondom Tim Hofman’s YouTube-kanaal #BOOS staat de aflevering waarin de kaak van de BNN-presentator wordt gebroken online. Er is dus eindelijk beeldmateriaal, zodat één kant van het verhaal visueel kan worden verteld.

Voor wie het verhaal heeft gemist nog even een korte terugblik. Enkele dagen geleden kwam Tim Hofman in het nieuws, nadat hij voor zijn YouTube-kanaal #Boos (een soort Breekijzer met Pieter Storms) een huisbaas uit Nijmegen (Ton Hendriks) bezocht. Daar liep hij, (volgens meneer Hendriks) met confettikanon en al zomaar zijn kantoor binnen.

Nadat Hofman een paar keer werd verzocht het pand te verlaten, zou het tot een handgemeen zijn gekomen, waarbij de kaak van Tim werd gebroken. Ook zijn cameraman raakte gewond.

De reactie van Ton Hendriks was toen als volgt (te lezen op de site van Quote):

“Ik kende ze nog niet verder. Ze liepen de hal in en knalden zo’n confettikanon af. Vervolgens liepen ze door naar het kantoor, en knallen ze weer zo’n confettispuit af, iedereen schrok zich het apenzuur! Ik heb drie keer gezegd dat ze naar buiten moesten, maar dat deden ze niet. Vervolgens hebben we de politie gebeld. Hij wilde er nog steeds niet uit en probeerde mij op een bepaald moment te slaan. Toen sloeg ik terug. Als hij gewoon naar buiten was gegaan was er niets gebeurd. Ik ben heel redelijk, maar het is een keer Schlüss, het is mijn pand.”

Kort geding

Om te voorkomen dat de uitzending op YouTube werd getoond, spande Ton Hendriks nog een kort geding aan. Die verloor hij, waardoor de beelden zonder enige problemen aan iedereen getoond mogen worden.

Met deze tweet liet de hoofdrolspeler in dit verhaal weten dat alles online komt, maar wel iets later dan gepland.

Aflevering #Boos

De aflevering van #Boos is zojuist online verschenen, dus is het nu nog een kwestie van kijken. Deze is hieronder te bekijken.

Bron foto: Instagram Tim Hofman

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: