adriana-lima-stopt-victorias-secret

Nooooo! Victoria’s Secret Angel Adriana Lima stopt ermee

De jaarlijkse fashion show van Victoria’s Secret zal nooit meer hetzelfde zijn. Reden: het Braziliaanse topmodel Adriana Lima heeft een punt achter de relatie tussen haar en het lingeriemerk gezet. Na achttien jaar vindt Lima het mooi geweest, zo laat ze vlak na de opnames van de nieuwste VS fashion show via al haar social media kanalen weten. “Beste Victoria. Bedankt dat je me de wereld hebt laten zien, je geheimen hebt gedeeld en – het belangrijkste – dat je me niet alleen vleugels hebt gegeven, maar me ook hebt laten leren vliegen!”, is de boodschap die ze met de wereld deelt.

Tekst gaat onder de post verder.

Adriana Lima stopt bij VS

Hoewel dit voor elke man bijzonder treurig nieuws is, is het geen grote verrassing. Er werd al langere tijd gespeculeerd over een vertrek van Adriana Lima en zelf stookte ze dat vuurtje het afgelopen jaar behoorlijk op. Vlak na de Victoria’s Secret fashion show van 2017 sijpelde er al wat nieuws over een naderend einde naar buiten. Nadat een ander icoon – Alessandra Ambrosio – het voor gezien hield, voedde Lima de geruchten over een afscheid. Destijds zei ze dat ze “niet meer haar kleren uit zou doen, zonder goede reden.”

Compilatie

Het sexy model zal dus minder vaak de spotlights betreden. Dat betekent echter niet dat we minder van Adriana Lima zullen genieten. Het lijkt ons een no-brainer dat ze op afstand het mooiste Victoria’s Secret-model was en de onderstaande compilatie is daar het ultieme bewijs van!

De fashion show van Victoria’s Secret wordt in de nacht van 28 op 29 november om 04.00 uur bij Net5 uitgezonden. Benieuwd hoe de modellen er vorig jaar uitzagen? Bekijk dan de beste foto’s van alle modellen (waaronder ‘onze’ Romee Strijd) in dit overzicht!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: