slapen-tussen-haaien-omslag

Verblijf jij onder water in dit luxe hotel op de Malediven?

Ja mensen, hier gaat jouw vakantie pas echt naar de haaien, want wie in het Conrad hotel in de Malediven verblijft, kan eind 2018 letterlijk tussen deze vissen de ogen dichtdoen. Het hotel kent al bijzondere ruimtes waarbij je letterlijk aan het water kunt overnachten, maar nu wordt er gekozen voor een slaapplek ín het water. Het biedt voor gasten de mogelijkheid om zich één te voelen met de natuur en de Indische Oceaan.

De unieke slaapplek zal omgedoopt worden tot de Muraka, wat koraal betekent in het Dhivehi – de taal van de inwoners van de Malediven. Hoe duur een overnachting daar wordt is nog niet bekend, maar we kunnen wel zeggen dat Muraka eind 2018 haar deuren opent.

Wie beter naar de foto’s kijkt, zal de locatie misschien bekend voorkomen. Dat kan kloppen, want het Conrad hotel beschikt ook al over een ruimte, waarbij je tussen alle vissen in kunt ontbijten, lunchen en dineren. Onder de naam Ithaa genereerden ze destijds ook al behoorlijk wat publiciteit.


Voor wie niet van slapen tussen de haaien houdt, maar ze wel graag op het witte doek aanschouwt, is er goed nieuws. In augustus verschijnt er een film (The Meg) waarin Jason Statham het opneemt tegen een haai van ongekende proporties. De trailer ervan kwam onlangs uit en is hier te bekijken. Oordeel zelf of het beter is dan de klassieker Jaws.

Bron beeld: Facebook Conrad

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: