marlijn-weerdenburg-naakt

Marlijn Weerdenburg bezorgt rode oortjes met megasexy foto!

Dat Marlijn Weerdenburg een bijzonder knappe vrouw is wisten we al langer. Maar wat de actrice, presentatrice en zangeres tijdens Het Perfecte Plaatje liet zien, was beter dan onze stoutste dromen! In een gewaagde foto zien we namelijk hoe 35-jarige blondine zichzelf van haar meest sexy kant laat zien.

Foto’s Marlijn Weerdenburg

Voor een opdracht moesten de kandidaten een selfie nemen aan de hand van de zeven hoofdzonden. En de Goden waren ons goed gezind, want Marlijn had ‘lust’ in handen. “Dan gooi ik ook alles in de strijd. Fuck it!”, aldus een duidelijke Marlijn Weerdenburg. En bij de foto’s is er meer dan voldoende om je mee te vermaken.

Één ding is zeker: ze heeft flink wat talent voor fotografie! Niet voor niets kreeg ze het hoogste cijfer voor deze opdracht. Met de spannende afsnijding (je ziet de borsten van Marlijn Weerdenburg net niet) is het niet alleen behoorlijk sexy, maar ook stijlvol.

Eerst het eindresultaat.

En dan de rest.

‘Het Perfecte Plaatje’

Marlijn Weerdenburg is één van de deelnemers van RTL’s Het Perfecte Plaatje. In het derde seizoen van het fotografieprogramma strijdt ze met onder meer Ruben van der Meer, Patty Brard en Jim Bakkum om de eindwinst. Dat ze over veel talent beschikt, blijkt wel uit één van haar eerste foto’s. Hierbij moest ze eten zo spannend en spectaculair mogelijk in beeld brengen. En dat is op z’n zachtst gezegd goed gelukt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een 9!! Ik was zo blij! En nog steeds trots op deze plaat #hetperfecteplaatje #aflevering1 #rtl4

Een bericht gedeeld door Marlijn Weerdenburg (@marlijnweerdenburg) op

Als je al deze foto’s ziet, is het te gek voor woorden dat wij haar niet hebben opgenomen in ons lijstje van mooiste vrouwen van Nederland. Aan de andere kant: moet je nagaan hoe waanzinnig knap die anderen vrouwen dan zijn!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: