lebron-james-space-jam-2-trailer

‘King’ LeBron James naar LA Lakers, maar waar blijft die Space Jam 2 trailer?

De kogel is door de kerk. Na vier jaar prijzen gepakt te hebben bij de Cleveland Cavaliers verhuist LeBron James naar de LA Lakers. Dit doet hij voor een niet onaardig salaris, want in de vier jaar dat hij in Los Angeles speelt, strijkt LBJ zo’n 154 miljoen dollar op!

Je kunt dus met recht zeggen dat hij bij de grootste basketballers aller tijden hoort. James hoort definitief in een rijtje legendes met onder andere Michael Jordan, Kobe Bryant, Magic Johnson en Shaquille O’Neal.

Lees ook: bekijk de heerlijke driepunter van LeBron James in de dying seconds!

Fans van de LA Lakers springen met dit nieuws een gat in de lucht, maar toch blijft er één vraag onbeantwoord: waar blijft die trailer van Space Jam 2?

LeBron James in Space Jam 2

Het lijkt een tikkeltje out of the blue om hier nu over te beginnen, maar er was een hardnekkig gerucht dat de transfer van LeBron James en een teaser voor Space Jam 2 hand in hand gingen. Sportsbible meldde dat hij een contract met Instagram TV zou tekenen, wat de grote concurrent van YouTube moet worden. Om dit kanaal een kickstart te geven, zou hij tegelijk met het aankondigen van zijn overstap naar de LA Lakers ook Space Jam 2 promoten. Dit is echter (nog) niet gebeurd, dus wachten wij verder in spanning af.

Dat de animatiefilm uit 1996 een remake zou krijgen, werd al in 2016 bevestigd. Toen kondigde regisseur Justin Flin en scenarioschrijver Andrew Dodge aan met een vervolg van de Looney Tunes-film bezig te zijn. Wie de cast gaan vormen is nog niet bekend, maar ze moeten van goede huizen komen. Het origineel bevatte namelijk een briljante selectie acteurs, met onder meer Bill Murray, Wayne Knight en natuurlijk Michael Jordan.

Om een beetje in de sfeer te komen, hebben we zowel de trailer als een paar legendarische nummers uit de film onder elkaar gezet.

Trailer

Muziek Space Jam

Busta Rhymes, Coolio, LL Cool J & Method Man B Real – ‘Hit ‘em High’

R. Kelly – ‘I Believe I Can Fly’

Technotronic – ‘Pump Up The Jam’

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: