veronica-inside-vrijdag-uitzending

Dit is waarom Veronica Inside deze vrijdag niet op tv is

Het is even schrikken voor de trouwe kijker, maar vrijdagavond is Veronica Inside niet op tv. Inderdaad, om 20:30 uur slepen Johan, Wilfred en René ons niet door dit voetballoze tijdperk heen. Lees hier hoe dat komt er wat ervoor in de plaats komt.

Het zat er al even aan te komen, maar het bekende trio van Talpa is vanaf vanavond de rest van het seizoen niet meer op de vrijdagavond te zien. Wel op maandag, maar als de Eredivisie afgelopen is, valt er over weinig meer te praten.

De competities in Engeland, Spanje en Italië gaan binnenkort wél door (en in Duitsland en Portugal zijn ze al bezig). Maar het is natuurlijk veel leuker om het over de linksback van RKC te hebben.

Niet meer op vrijdag

Wie het nieuws de afgelopen weken goed had bijgehouden, wist dat dit eraan zat te komen. Eind mei maakte Tapla en John de Mol bekend dat Veronica Inside nog tot en met de maand juni door zou gaan. Daar stond wel als kanttekening bij dat er nog maar één keer per week een uitzending was. Vandaar dat we het op vrijdagavond met iets anders moeten doen.

Uitzendingen Veronica Inside

Op deze maandagen zijn nog de resterende uitzendingen van Veronica Inside (allemaal 20:30 uur):

8 juni
15 juni
22 juni
29 juni

Wat nu?

Om dit enorme gat op te vullen, komt de zender Veronica met iets anders. Het thema ‘Greatest Movies of All Time’ wordt ingelast. Op dit tijdsslot worden onder andere Pulp Fiction, Apocalypse Now, The Shawshank Redemption en Braveheart uitgezonden. Vanavond beginnen ze met de eerste film: Se7en.

Wil je weten welke films er dit weekend nog meer op televisie zijn? Kijk dan hier naar het complete overzicht.

Bron beeld: YouTube

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: