Doutzen Kroes heeft een nieuwe lingerielijn en de foto’s zijn veel te sexy!

We werden midden in de zomer al geteast voor de nieuwste lingerie collectie van Doutzen Kroes en nu is het eindelijk zover! Vanaf vandaag krijgt de #DoutzenStories een sexy vervolg met als titel ‘Black Magic’.

En hiermee is het dubbel feest voor alle mannen van Nederland: je hebt voor de feestdagen een perfect cadeau voor je vriendin én je mag hier alvast de heerlijkste foto’s van Doutzen Kroes in haar eigen setjes bewonderen.

#DoutzenStories

Zelf beschrijft Hunkemöller de lingerie van Doutzen Kroes als “mooi afgewerkt met details van kant, fluweel en kunstleer. Alle items zijn in diep verleidelijke kleuren”. En dat ze betoverend zijn, blijkt niet alleen uit de intense kleuren, maar ook uit de namen Voodoo, Potion & Sorcerer. Met andere woorden: jij gaat een aantal spannende feestdagen met je vriendin tegemoet kerel!

Je kunt de setjes hier bij Hunkemöller bestellen of in de winkels kopen. De prijzen liggen tussen € 12,99 en € 49,99. Dat heb jij hier wel voor over, toch?! En anders bekijk je gewoon de foto’s van Doutzen Kroes in sexy lingerie hieronder!

Let op: door de vele foto’s kan het laden iets langer duren.

Promo Hunkemöller

Stiekem wisten we al dat er een heerlijke set foto’s van Doutzen Kroes in lingerie aankwam, want kort geleden plaatste Hunkemöller deze foto op Instagram. De preview loog er niet om en onze verwachtingen zijn ook meer dan uitgekomen!

Doutzen Kroes in lingerie

Het is alweer drie jaar geleden dat Doutzen Kroes het boegbeeld werd van het Nederlandse lingeriebedrijf. En met succes! Sinds het voormalig Victoria’s Secret-model voor Hunkemöller aan de slag is, hebben we al meer dan eens collecties van Doutzen Kroes in lingerie mogen bewonderen. Iets waar niemand over zal klagen.
Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: