opwindende-plaatsen-seks

Dé vijf beste plekken om je seksleven een boost te geven

“Schatje, zullen we een boswandeling maken?” Na de lattenbodem voor de zoveelste keer ritmisch te hebben laten kraken, kan de verveling toeslaan. De oplossing? Een change of scenery.

1. The Mile High Club

Een golden oldie, maar wel een die op de seksuele bucketlist moet staan: seks in het vliegtuig. Begin de citytrip, of het werkuitje, alvast goed. Om je medepassagiers niet tot last te zijn, en bij aankomst geen fikse boete in ontvangst te hoeven nemen, raden wij het toilet aan als beste locatie. Romantisch? Nee. Spannend? Absoluut. The sky is the limit.

2. Het pashokje

De felle neon verlichting; afgezien van de naakte lijven is een paskamer geen lustopwekkende ruimte. Enter Hunkemöller, Livera, Marlies Dekkers en zelfs de lingerie afdeling van de Bijenkorf. Op een rustige, doordeweekse werkdag zijn de kleedkamers vaak uitgestorven. Daarnaast komt er een zekere afzondering kijken bij het passen van lingerie, die zelfs de strenge winkelhulp met meetlint zal respecteren. Extra privacy punten bij het uitspreken van de zin: ‘Mijn vriendje wil even kijken hoe het me staat.’ Rust gegarandeerd.

3. Role-play met Mickey en Pardoes de Tovernar

Pretparken. Jengelende koters, schreeuwende ouders en vermoeid personeel. Maar ook: achtbanen, ’t Hijgend Hert (ja, een attractie bij de Efteling, werkelijk waar) en een reuzenrad. Of wat dacht je van een vluggertje in het Sprookjesbos? Roodkapje is al getraumatiseerd en Sneeuwwitje wordt toch niet wakker.

4. Into the wild

Waar onze vroege voorvaderen geen keus hadden en hun privacy wél ergens in de natuur moesten zoeken, zo heb jij tegenwoordig het comfort van je eigen slaapkamer. Doe jezelf een lol: laat dat even gaan. De switch van de bewoonde wereld naar de natuur geeft een gevoel van vrijheid. Dus zoek het bos, die duin, of dat parkje op en laat het oermens in je los!
Tip van de pro: klop wel eerst even het zand uit je ondergoed. Anders begint het tijdens de wandeling terug naar de auto al te kriebelen, zelfs met condoom.

5. Wees een (feest)beest

Het hotel effect: wanneer seks op een alledaags bed toch spannend aanvoelt, simpelweg omdat het je eigen bed niet is. Zo kun je ook wat leven in de brouwerij brengen tijdens dat hersendodende huisfeest, of die veel te lange after. Niet alleen de ‘change of scenery’ heeft een stimulerend effect, ook het gebruik van een ander bed of onbekende bank zorgt voor een gezonde dosis adrenaline. Ook belangrijk: check wel even of de gastheer/-vrouw de ruimte zelf niet aan het benutten is, en houd een oogje op dronken medegasten met hetzelfde idee.

Geschreven door: Anouk Bowman

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: