tearna-maree-instagram

Tearna Maree’s Instagram maakt de komende zomerdagen nóg heter!

Zegt de naam Tearna Maree jou iets? Nee? Nou dat kan kloppen, want het Australische model heeft om precies te zijn 13.500 volgers op Instagram, maar is de laatste tijd in razend tempo populariteit aan het winnen. Voor Maxim’s Finest – een competitie waarbij modellen een fotoshoot voor het populaire tijdschrift kunnen winnen én geld doneren aan een goed doel – is ze in de race om te winnen en behoort ze tot de topfavorieten. Zeker na een fotoshoot met ‘Kounelli Photography’ lijkt de winst haar niet meer te kunnen ontgaan. Omdat wij ervan uit gaan nog veel te horen van het 22-jarige model hebben wij alvast wat foto’s van Tearna Maree onder elkaar gezet.

Instagram Tearna Maree

Een bericht gedeeld door TEE 🦋 (@tearnamaree) op

Wie liever naar vrouwen van eigen bodem kijkt (en we nemen het je niet kwalijk) hebben we voor jou nog de veertigste verjaardag van ons aller Sylvie Meis. De presentatrice bereikte afgelopen vrijdag deze mijlpaal en dat hebben wij uitgebreid gevierd. Klik daarom hier als je haar foto’s voor Hunkemöller en haar eigen lijn Sylvie Designs wilt zien. Je hoeft ons hier niet voor te bedanken, wij geven je slechts de tip.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: